Stedentrip met kinderen

Stedentrip met kinderen

Op de site van Citytrips4Kids.nl vind je allerlei tips in de leukste kindvriendelijke steden, om je stedentrip met kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden. Je kunt je kinderen alvast onderzoek laten doen en zijn/ haar favoriete reisdag samen te laten stellen. Wat gaan we bezoeken, waar gaan we eten en hebben we nog tijd om even lekker te ravotten?

Speciaal voor je stedentrip met kinderen heeft Citytrips4Kids.nl een selectie gemaakt van de leukste kinderboeken aan om alvast in de stemming te komen. Wat dacht je van het grote Rijksmuseum voorleesboek, het Raadsel van Londen van Geronimo Stilton of de Smurfen op avontuur in Parijs. Je vindt deze boeken onder andere hier.

Citytrips4Kids.nl biedt in samenwerking met Booking.com een selectie kindvriendelijke hotels. We hebben hierbij gelet op de aanwezigheid van familiekamers, ligging en beoordelingen door gezinnen net als jullie.

Citytrips4Kids.nl biedt tips in de overzichtelijke categoriën Vervoer, Accommodatie, Things2Do, Restaurants en Kinderboeken in de steden Amsterdam, Londen, Parijs, Barcelona en Berlijn. Nieuwe steden worden op dit moment onderzocht, want alleen de leukste tips voor je stedentrip met kinderen verdienen een plekje bij Citytrips4Kids.nl!

Onze bestemmingen: