website

Over ons

Wij van Citytrips4Kids.nl vinden het enorm leuk om op avontuur te gaan met onze kids! Het vergt wel wat voorbereiding en flexibiliteit, maar het plezier is er zeker niet minder om! Hoe leuk is het om je kinderen de cultuur en bezienswaardigheden van grote (wereld)steden te laten ontdekken?

Op deze site vind je allerlei tips om je stedentrip zo goed mogelijk voor te bereiden en om alvast lekker in de stemming te komen. Je kunt je kind alvast onderzoek laten doen en zijn/ haar favoriete reisdag samen te laten stellen. Wat gaan we bezoeken, waar gaan we eten en hebben we nog tijd om even lekker te ravotten?

Citytrips4Kids.nl heeft heel erg haar best gedaan om de leukste tips te verzamelen. Heb jij er nog meer voor ons? Fijn! Je mag ze mailen naar info@citytrips4kids.nl.

Heb jij een stedentrip gemaakt met je kind naar een bestemming die wij aanbieden? Vindt je kind het leuk om hier iets over te schrijven? Stuur zijn/ haar verhaal naar info@citytrips4kids.nl en wellicht wordt zijn/ haar avonturen op onze site geplaatst.

Ben jij eigenaar van een hotel, restaurant en/ of ‘fun place to be’ en vind jij dat je bedrijf zeker op onze site hoort? Laat het ons weten op info@citytrips4kids.nl!

Veel plezier op onze site en vooral tijdens jullie stedentrip!

Lieve groeten, Anouk van der Linden

PS Woon jij in één van de steden die wij als bestemming aanbieden en vind je het leuk om te schrijven over jouw leukste kindvriendelijke tips? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt mailen naar info@citytrips4kids.nl en wellicht wordt jij vaste blogger van Citytrips4Kids.nl!