Stedentrip Londen met kinderen

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittanië, is een enorm leuke stad voor een stedentrip samen met kinderen. Op Citytrips4Kids.nl vind je de leukste tips voor je verblijf in Londen met kinderen.

Je kunt de stad ontdekken door deel te nemen aan een kindvriendelijke fietstocht, wandeling met Nederlandstalige reisleider, een riviercruise over de Thames of door plaats te nemen in een rode dubbeldekkerbus.

Samen met je kind matroosje spelen aan boord van de Golden Hinde, dieren spotten in het Natural History Museum of gruwelen in de London Dungeon. Tijdens een stedentrip in Londen met kinderen kan het allemaal!

Londen kent tal van leuke restaurantjes. Citytrips4Kids.nl heeft een poging gedaan alvast de leukste kindvriendelijke restaurantjes voor jullie te selecteren.

Ook voor logeertips ben je bij Citytrips4Kids.nl op het juiste adres; wij selecteerden de leukste, kindvriendelijke hotels in Londen in samenwerking met Booking.com! We hebben hierbij gelet op de aanwezigheid van familiekamers, ligging en beoordelingen door gezinnen net als jullie.

Wil je je goed voorbereiden op jullie stedentrip naar Londen met kinderen? Wij maakten samen met Bol.com een selectie van de leukste kinderboeken die er te vinden zijn over bestemming Londen.

Check al onze tips voor een stedentrip naar Londen met kinderen en stel je eigen favoriete reisprogramma samen. Je selecteert simpel de tips en plaatst ze zo in je persoonlijke reisdocument. Wij versturen je persoonlijke reisdocument GRATIS naar je mailbox, zo heb je je favoriete tips altijd bij de hand!

Veel plezier met jullie stedentrip Londen met kinderen!